error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Braak Advocaten B.V. of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de regio van Groningen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Braak Advocaten B.V. uit Groningen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Groningen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Groningen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Braak Advocaten B.V.
Branche
Mediation
KVK
65092880
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-01-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators