Meer informatie over wat Braak Advocaten B.V. of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Groningen laat je jouw details achter in het formulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Groningen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Groningen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Braak Advocaten B.V. uit Groningen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.