BQV Mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? BQV Mediators uit 's-Gravenhage verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.