error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

BQV Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? BQV Mediators uit 's-Gravenhage verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

BQV Mediators
Branche
Mediation
KVK
63445735
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators