error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Bouwkans of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Wassenaar.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Bouwkans uit Wassenaar verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Wassenaar.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Wassenaar.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Bouwkans
  • Lodesteijnstraat 1, 2241JN, Wassenaar
  • 070-5177866
  • bouwkans.nl
Branche
Mediation
KVK
27164089
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-03-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators