Bouwkans is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Wassenaar laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Wassenaar.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Wassenaar.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Bouwkans uit Wassenaar verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.