Bouwer VastGoed Advies & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Utrecht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bouwer VastGoed Advies & Mediation uit Utrecht goed.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Utrecht.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Utrecht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!