error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bosveld Scheidingsbemiddeling is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Arnhem.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Bosveld Scheidingsbemiddeling uit Arnhem verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Arnhem.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Bosveld Scheidingsbemiddeling
Branche
Mediation
KVK
09184463
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators