error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Boshouwers Schellekens Spoormans Familierecht is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Om goede offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Boshouwers Schellekens Spoormans Familierecht uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Boshouwers Schellekens Spoormans Familierecht
Branche
Mediation
KVK
58618775
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-09-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators