Boshouwers Schellekens Spoormans Familierecht is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Boshouwers Schellekens Spoormans Familierecht uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.