error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bosga-Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Wittelte laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Bosga-Mediation uit Wittelte verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Wittelte.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Wittelte.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Bosga-Mediation
Branche
Mediation
KVK
04053540
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators