Bosga-Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Wittelte laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Wittelte.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Wittelte.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Bosga-Mediation uit Wittelte levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.