Bosch en Duin Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Bosch en Duin.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Bosch en Duin.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bosch en Duin Mediation uit Bosch en Duin goed.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Bosch en Duin.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.