error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bosch en Duin Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Bosch en Duin.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Bosch en Duin Mediation uit Bosch en Duin verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Bosch en Duin.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Bosch en Duin.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Bosch en Duin Mediation
Branche
Mediation
KVK
68063768
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-02-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators