Bosch Advocatuur en Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Denekamp laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Bosch Advocatuur en Mediation uit Denekamp verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Denekamp.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Denekamp.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!