error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bosch Advocatuur en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Denekamp.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Bosch Advocatuur en Mediation uit Denekamp verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Denekamp.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Denekamp.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Bosch Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
67714455
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-01-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators