error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Borninkhof Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Zutphen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Borninkhof Mediation uit Zutphen goed.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zutphen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zutphen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Borninkhof Mediation
Branche
Mediation
KVK
65112385
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators