Meer informatie over wat Borninkhof Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Zutphen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Zutphen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Zutphen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Borninkhof Mediation uit Zutphen goed.