error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Boringa & Lankester registeraccountants of een andere mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Nieuwveen laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Boringa & Lankester registeraccountants uit Nieuwveen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Nieuwveen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Nieuwveen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Boringa & Lankester registeraccountants
  • Oude Nieuwveenseweg 111, 2441Ct, Nieuwveen
  • 0172-530047
  • b-l.nl
Branche
Mediation
KVK
27329894
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators