Erachter komen wat Boringa & Lankester registeraccountants of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Nieuwveen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Nieuwveen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Nieuwveen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Boringa & Lankester registeraccountants uit Nieuwveen op de juiste plek.