error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Borghuis Financieel Management is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Nijkerk.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Borghuis Financieel Management uit Nijkerk goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Nijkerk.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Nijkerk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Borghuis Financieel Management
Branche
Mediation
KVK
61448710
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators