Borghuis Financieel Management is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Nijkerk.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Nijkerk.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Borghuis Financieel Management uit Nijkerk goed.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Nijkerk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.