Meer informatie over wat Bootsman Consultancy.nl of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Amersfoort laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amersfoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Amersfoort.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bootsman Consultancy.nl uit Amersfoort op de juiste plek.