BOOOR Advocaten | Mediators is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Utrecht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij BOOOR Advocaten | Mediators uit Utrecht goed.