Boontje Advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Boontje Advocaten uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!