Weten wat Boom Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Doetinchem.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Boom Advocatuur & Mediation uit Doetinchem goed.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Doetinchem.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Doetinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!