error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Boom Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Utrecht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Boom Advocaten uit Utrecht op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Utrecht.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Boom Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30202887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-02-2005
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators