Weten wat Boom Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Utrecht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Utrecht.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Boom Advocaten uit Utrecht op de juiste plek.