Weten wat Booij Bikkers Advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Haarlem laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Booij Bikkers Advocaten uit Haarlem levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Haarlem.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!