error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Bond Mediation & Advocatuur of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bond Mediation & Advocatuur uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Bond Mediation & Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
63944227
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-08-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators