Bond Mediation & Advocatuur is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bond Mediation & Advocatuur uit Amsterdam goed.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.