Bolwerk Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Zutphen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Zutphen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Zutphen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Bolwerk Advocaten uit Zutphen op de juiste plek.