error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bolwerk Advocaten is een mediator die jou kan helpen bij een conflict Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Zutphen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bolwerk Advocaten uit Zutphen op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Zutphen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Zutphen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Bolwerk Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08188744
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-12-2007
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators