error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in Breukelen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation uit Breukelen goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Breukelen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Breukelen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65966155
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-05-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators