Meer informatie over wat Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Breukelen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation uit Breukelen goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Breukelen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Breukelen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!