Boersen Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Schagen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Schagen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Schagen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Boersen Mediation uit Schagen op de juiste plek.