error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Boersen Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Schagen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Boersen Mediation uit Schagen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Schagen.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Schagen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Boersen Mediation
Branche
Mediation
KVK
58963294
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators