error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Boerleder Advocatuur & Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Boerleder Advocatuur & Mediation uit Rotterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Boerleder Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65922824
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators