Weten wat Boerleder Advocatuur & Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Boerleder Advocatuur & Mediation uit Rotterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.