error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Boeg Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Krommenie laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Boeg Mediation uit Krommenie goed.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Krommenie.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Krommenie.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Boeg Mediation
Branche
Mediation
KVK
34328058
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators