Boeg Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Krommenie laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Krommenie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Boeg Mediation uit Krommenie goed.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Krommenie.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.