error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Blue Cap Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Teteringen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Blue Cap Mediation uit Teteringen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Teteringen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Teteringen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Blue Cap Mediation
  • Herikaard 13, 4847ER, Teteringen
  • 06-47009501
  • bluecap.nu
Branche
Mediation
KVK
24495060
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators