Weten wat Blue Cap Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Teteringen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Teteringen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Blue Cap Mediation uit Teteringen op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Teteringen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.