Blaauw Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de buurt van Haarlem.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Haarlem.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Blaauw Advocaten uit Haarlem biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.