error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Blaauw Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Haarlem.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Blaauw Advocaten uit Haarlem verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Haarlem.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Blaauw Advocaten
Branche
Mediation
KVK
51714892
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators