error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat BK&R advocaten mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Leeuwarden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Leeuwarden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Leeuwarden.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? BK&R advocaten mediation uit Leeuwarden biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

BK&R advocaten mediation
  • Westersingel 14, 8913CK, Leeuwarden
  • 058-8200388
  • bknr.nl/
Branche
Mediation
KVK
66544947
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
27-07-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators