error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bjorn Hocks, Advocaat & Mediator is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Hoensbroek.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bjorn Hocks, Advocaat & Mediator uit Hoensbroek op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Hoensbroek.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Hoensbroek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Bjorn Hocks, Advocaat & Mediator
  • Kouvenderstraat 130, 6431HH, Hoensbroek
  • 045-4100220
  • bjornhocks.nl
Branche
Mediation
KVK
56029268
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators