Bisscheroux Advocaat & Mediator is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de omgeving van Kerkrade laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Kerkrade.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Kerkrade.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bisscheroux Advocaat & Mediator uit Kerkrade goed.