error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

BIJ Advocaten is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van IJsselstein laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? BIJ Advocaten uit IJsselstein biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks IJsselstein.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van IJsselstein.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

BIJ Advocaten
Branche
Mediation
KVK
73181889
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-12-2018
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators