BHV Advocaten & Mediators is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in Zaandam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Zaandam.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? BHV Advocaten & Mediators uit Zaandam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Zaandam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.