Weten wat Best-in-Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Nieuwegein.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Nieuwegein.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Best-in-Mediation uit Nieuwegein verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Nieuwegein.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.