error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Best-in-Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de omgeving van Nieuwegein laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Best-in-Mediation uit Nieuwegein goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Nieuwegein.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Nieuwegein.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Best-in-Mediation
Branche
Mediation
KVK
58335889
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators