Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Breda laat jij jouw details achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Breda.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk uit Breda biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.