error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Breda.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk uit Breda levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Breda.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk
Branche
Mediation
KVK
20102359
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators