error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Berris Familierecht of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Gouda.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Berris Familierecht uit Gouda levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Gouda.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Gouda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Berris Familierecht
Branche
Mediation
KVK
55060331
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-04-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators