Berris Familierecht is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in Gouda laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Gouda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Gouda.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Berris Familierecht uit Gouda biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.