error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Berkhout de Lange advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Vlaardingen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Berkhout de Lange advocaten uit Vlaardingen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Vlaardingen.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Vlaardingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Berkhout de Lange advocaten
Branche
Mediation
KVK
50136895
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-08-2002
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators