error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Berkhout de Lange advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Vlaardingen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Berkhout de Lange advocaten uit Vlaardingen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Vlaardingen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Vlaardingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Berkhout de Lange advocaten
Branche
Mediation
KVK
50136895
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-08-2002
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators