Bergs advocatuur & mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Oegstgeest laat je jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Oegstgeest.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Bergs advocatuur & mediation uit Oegstgeest goed.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Oegstgeest.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.