Bergmans Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van Breda.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Breda.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bergmans Mediation uit Breda goed.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Breda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.