error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bergmans Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Breda.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bergmans Mediation uit Breda op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Breda.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Breda.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Bergmans Mediation
Branche
Mediation
KVK
20129994
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-02-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators