error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Benefit4all of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Benefit4all uit 's-Gravenhage goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Benefit4all
Branche
Mediation
KVK
52056090
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators