Erachter komen wat Benefit4all of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks 's-Gravenhage.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Benefit4all uit 's-Gravenhage levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.