error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Beer Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Beer Advocaten uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Beer Advocaten
Branche
Mediation
KVK
50070959
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
37

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators