Weten wat Beer Advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Beer Advocaten uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.