Beekers Advocatuur Arbeidsrecht & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in Apeldoorn laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Beekers Advocatuur Arbeidsrecht & Mediation uit Apeldoorn levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Apeldoorn.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Apeldoorn.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!