BBKWmediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Arnhem.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Arnhem.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? BBKWmediation uit Arnhem biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.