error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat BBKWmediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Arnhem.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? BBKWmediation uit Arnhem verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Arnhem.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

BBKWmediation
Branche
Mediation
KVK
52093549
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-09-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators