BBCC Coaching & Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Nijmegen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? BBCC Coaching & Mediation uit Nijmegen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.