error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

BBCC Coaching & Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Nijmegen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij BBCC Coaching & Mediation uit Nijmegen op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Nijmegen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

BBCC Coaching & Mediation
  • Staddijk 41, 6634AB, Nijmegen
  • 0487-542505
  • bbcc.nl
Branche
Mediation
KVK
68575173
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators