error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Batus Management en Advies B.V. is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Pijnacker laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Batus Management en Advies B.V. uit Pijnacker goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Pijnacker.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Pijnacker.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Batus Management en Advies B.V.
Branche
Mediation
KVK
27329259
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators