Erachter komen wat Batus Management en Advies B.V. of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van Pijnacker laat je jouw details achter in het formulier.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Pijnacker.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Batus Management en Advies B.V. uit Pijnacker goed.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Pijnacker.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.