Bastian - Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Maastricht.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Bastian - Mediation uit Maastricht biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Maastricht.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Maastricht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!