Basic-Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Gouda laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Gouda.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Gouda.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Basic-Mediation uit Gouda goed.