error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bartels| ABC is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Vught laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bartels| ABC uit Vught op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Vught.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Vught.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Bartels| ABC
Branche
Mediation
KVK
66353769
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators