error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bartels| ABC is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict Om goede prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Vught laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bartels| ABC uit Vught goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Vught.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Vught.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Bartels| ABC
Branche
Mediation
KVK
66353769
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators