Baronie Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediators in Breda laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Breda.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Baronie Advocaten uit Breda goed.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.