error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Baltes Consultancy of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Emmen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Baltes Consultancy uit Emmen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Emmen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Emmen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Baltes Consultancy
Branche
Mediation
KVK
65664701
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators