Erachter komen wat Baltes Consultancy of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Emmen.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Emmen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Emmen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Baltes Consultancy uit Emmen goed.