error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Spijkenisse laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation uit Spijkenisse op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Spijkenisse.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Spijkenisse.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
70830401
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators