Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Spijkenisse.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation uit Spijkenisse verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Spijkenisse.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Spijkenisse.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!