Meer informatie over wat Balans Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Groningen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Balans Mediation uit Groningen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Groningen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!