error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Balans Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Groningen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Balans Mediation uit Groningen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Groningen.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Balans Mediation
Branche
Mediation
KVK
01143079
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators